torsdag den 28. februar 2013

Kondomer kan købes online


Og det er der faktisk rigtig mange der ikke ved. For hvor køber man typisk kondomer? Det gør man selvfølgelig bare nede i det nærmeste Netto, og der er som regel ingen præference, for de fleste er egentlig ikke klar over hvilke kondomer der er bedst. De ved bare at det er en god idé at huske at bruge kondom, og hopper derfor ned og køber en pakke med 6 stk. i for ca. 70 kr.

Men det er den helt forkerte måde at gøre det på, da man rent faktisk kan spare en god portion penge, ved at købe sine kondomer online. Ja, det kan endda lade sig gøre at, selvom man kun skal have en enkelt pakke, og jo skal betale 29 kr. for at få det leveret, er det stadig billigere end at købe kondomerne i kiosken. Og igen… Det er der rigtig mange der ikke engang er klar over. Og så kan man jo også vælge mellem kondomer i et bredt sortiment, fremfor bare dem de lige har i Netto. F.eks. foretrækker jeg selv Worlds-Best, da produkterne herfra holder helt vildt godt, og har en enormt høj sprængsikkerhed, der langt overgår mange andre mærker. Og det sjove er, at en pakke Durex kondomer typisk kun kost ca. 39 kr. Så hvis jeg betaler 39 kr. samt 29 kr. for den diskrete levering, ved at bestille kondomer online, så sparer jeg altså stadig penge, får nogle bedre kondomer, samt slipper for den pinlige tur ned til indkøbscenteret.

Der er ganske enkelt ingen grund til ikke at foretage sit indkøb i Netto, når et online kondomeri har det hele, endda med billig, hurtig og diskret levering, og et helt fantastisk sortiment af kondomer. Så gå ud og handel med hjernen!